Ρούνεϊ: «Περήφανος για τα πολλά γκολ, αλλά ποτέ δεν ήμουν σαν τον Λίνεκερ και τον Νίστελροϊ»

Ρούνεϊ: «Περήφανος για τα πολλά γκολ, αλλά ποτέ δεν ήμουν σαν τον Λίνεκερ και τον Νίστελροϊ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γουέιν Ρούνει, έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία τόσο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και με την Eθνική Αγγλίας, έχοντας σκοράρει 253 τέρματα φορώντας τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, ενώ με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 53 φορές, ανεβαίνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας των σκόρερ.

Ο ίδιος δήλωσε πως παρά τον μεγάλο αριθμό τερμάτων που έχει πετύχει δεν μπορεί να συγκρίνει τον εαυτό του, με τον Γκάρι Λίνεκερ και τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ.

«Εχω κάνει ρεκόρ στα γκολ με τη Γιουνάιτεντ και την Αγγλία και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Ωστόσο, υπήρξαν κι άλλοι καλύτεροι από εμένα. Με τον χρόνο κατάφερα να γίνω πρώτος σκόρερ. Επαιξα στη Γιουνάιτεντ, 13 χρόνια και στην Αγγλία, 15. Είχα χρόνο για να σπάσω τα ρεκόρ άλλων ποδοσφαιριστών.  Ωστόσο, δεν ήμουν ποτέ σαν τον Λίνεκερ ή τον Νίστερλοϊ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X