Ο Βινς Κάρτερ είναι το Τορόντο και το ντοκιμαντέρ του θα σε συγκινήσει (VIDEO)

Ο Βινς Κάρτερ είναι το Τορόντο και το ντοκιμαντέρ του θα σε συγκινήσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζούμε στους ρυθμούς του “The Last Dance”, του ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, όμως υπάρχουν πολλές τέτοιες παραγωγές που μπορούν να γεμίσουν λίγο από τον χρόνο κάθε φίλου των σπορ. Ένα από αυτά είναι το “The Carter Effect” που γυρίστηκε το 2017 και ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξή του. Ο Βινς Κάρτερ ηταν ο άνθρωπος που έβαλε τους Τορόντο Ράπτορς στον χάρτη του ΝΒΑ, αν και η σχέση των δύο πλευρών είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο πέρασμα των χρόνων.

Δείτε το “The Carter Effect”, για να καταλάβετε πόσο σημαντικός υπήρξε ο Κάρτερ για την πόλη του Καναδά, για την νεολαία της, πόσα παιδιά ενέπνευσε και πόσα από αυτά που τον έβλεπαν ως το ίνδαλμά τους κατάφεραν να παίξουν στο ΝΒΑ. Μακάρι οι Ράπτορς να του δώσουν την ευκαιρία να αποσυρθεί με τη φανέλα τους, μακάρι ο κορονοϊός να μην τον ανάγκασε να γράψει τον επίλογο μακριά από τα παρκέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X