Μάκης Αγγελόπουλος: Ο σημαντικότερος παράγοντας στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Ο Μάκης... άλλαξε το πλάνο του -Ανεβάζει το μπάτζετ ελέω Μπάνκι
Photo Credits: INTIME

Θεωρείται, ο αναμορφωτής της ΑΕΚ. Εκείνος που παρέλαβε το σύλλογο στα όρια της απόλυτης απαξίωσης, όταν δεν υπήρχαν ούτε γραφεία και οι συναντήσεις γίνονταν σε ταχυφαγεία της Νέας Φιλαδέλφειας και την έκανε ξανά «Βασίλισσα». Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι εκείνος που σήκωσε την ΑΕΚ στις πλάτες του, έραψε το τρίτο ευρωπαϊκό αστέρι στη φανέλα, έφερε το πρώτο Διηπειρωτικό τρόπαιο και έσπασε το δίπολο με την κατάκτηση δύο κυπέλλων.

Αν σε αυτά προσθέσετε την ένωση με την ιστορία μέσω του επικού «1968», την προοπτική εισόδου στο δικό της γήπεδο και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, τότε γίνεται απόλυτα αντιληπτό γιατί ο Μάκης Αγγελόπουλος σάρωσε τα πάντα στο διάβα του και εκλέχτηκε από εσάς ως ο σημαντικότερος παράγοντας στην ιστορία της μπασκετικής ΑΕΚ με το εκπληκτικό 69%! Δεν υπήρξε κανένας συναγωνισμός, ο Μάκης ήταν πρώτος και με διαφορά.

Φιλίππου και Μπάρλος

Στη 2η θέση των επιλογών σας, ο Γιάννης Φιλίππου με 15%. Εστω και αν το φινάλε δεν ήταν αντάξιο της προσφοράς του, ουδείς μπορεί να λησμονήσει πως επί των ημερών του Φιλίππου, η ΑΕΚ έζησε τη δεύτερη περίοδο ακμής της. Σταθεροποιήθηκε στον μπασκετικό χάρτη, πήρε το δεύτερο ευρωπαϊκό, το τελευταίο πρωτάθλημα και δύο κύπελλα.

Στην 3η θέση, ο Λουκάς Μπάρλος. Σε εποχές που η ΑΕΚ ήταν ενιαία ως σύλλογος και δεν υπήρχαν διαχωρισμοί μεταξύ ποδοσφαίρου, μπάσκετ και ερασιτεχνικής, ο «θείος Λουκάς» ήταν εκείνος που αγκάλιασε και το τμήμα μπάσκετ, που έψαχνε να βρει τη χαμένη του λάμψη.

Αξιο αναφοράς στις ψήφους σας, το 2% στον Δημοσθένη Πασχαλίδη. Ο μόνος εκ των προαναφερόμενων που δεν διετέλεσε πρόεδρος, αλλά ήταν εκείνος που ως έφορος, οδήγησε στο θαύμα του 1968 και κράτησε την ΑΕΚ ζωντανή σε δύσκολους καιρούς.

Δείτε πως ψηφίσατε

[socialpoll id=”2627624″]

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X