Αρνείται να επιστρέψει στην Γιουβέντους ο Ιγκουαΐν!

Αρνείται να επιστρέψει στην Γιουβέντους ο Ιγκουαΐν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sport Italia, o Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Γιουβέντους, αλλά να παραμείνει στην Αργεντινή στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του.

Την διάθεση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν να καθυστερήσει ή να αναβάλλει επ’ αόριστον την επιστροφή του στο Τορίνο και την Γιουβέντους αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sport Italia.  O Πιπίτα ήταν από τους πρώτος που εγκατέλειψε το Πιεμόντε, με το που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού και επέστρεψε στην Αργεντινή, για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, που νοσεί από σοβαρή ασθένεια.

Η Γιουβέντους ζητά σιγά – σιγά από τους παίκτες της να επιστρέψουν στην βάση τους (η Ιταλία θα χαλαρώσει τα μέτρα του lock-down στις 4 Μαΐου), με τους ξένους να πρέπει να περάσουν και υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, ώστε να ενταχθούν ξανά στις υποχρεώσεις τους.

Ωστόσο, ο Ιγκουαΐν δεν φέρεται διατεθειμένος την παρούσα στιγμή να επιστρέψει και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, δεν θέλει απλά να αναβάλλει το ταξίδι, αλλά να μην επιστρέψει καθόλου στην Ιταλία, υπό τον φόβο της πανδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X