Κορονοϊός – Serie A: Ρώμη, Φλωρεντία και Νάπολη για την διεξαγωγή των αγώνων

Κορονοϊός – Serie A: Ρώμη, Φλωρεντία και Νάπολη για την διεξαγωγή των αγώνων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Serie A θα συνεχιστεί χωρίς κόσμο στα γήπεδα και κατά πάσα πιθανότητα στην Κεντρική και Νότια Ιταλία, με δημοσίευμα να σημειώνει Ρώμη, Φλωρεντία και Νάπολι ως τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν όλες τις ομάδες.

Οι συζητήσεις για την επανέναρξη της Serie A συνεχίζονται άκαρπες, αλλά με σαφή προσανατολισμό για ματς χωρίς κόσμο και την διεξαγωγή των αγωνιστικών που απομένουν στα κεντρικά και νότια της χώρας.

Μάλιστα, η «Corriere Dello Sport», σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι επικρατέστερες πόλεις είναι συγκεκριμένα η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Νάπολη.

Αυτό σημαίνει ότι στις τρεις πόλεις σκοπεύουν οι άνθρωποι της Λίγκας να προγραμματίσουν όλους τους αγώνες αλλά και να οργανώσουν την διαμονή των αποστολών από κάθε ομάδα, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια εν μέσω Covid-19.

Μετά και τις δηλώσεις του Ιταλού μέλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Βάλτερ Ρικάρντι, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έχουν καταλήξει ότι οι συγκεκριμένες περιοχές θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο για να ολοκληρωθεί επιτέλους η φετινή σεζόν, χωρίς ακόμη να υπάρχει ξεκάθαρη βλέψη για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X