Κορυδαλλός: Ελεύθεροι οι 13 χρυσαυγίτες που προκάλεσαν ένταση στον Επιτάφιο -Θα δικαστούν τον Νοέμβριο

Κορυδαλλός: Ελεύθεροι οι 13 χρυσαυγίτες που προκάλεσαν ένταση στον Επιτάφιο -Θα δικαστούν τον Νοέμβριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρητή δικάσιμο για τις 23 Νοεμβρίου, ορίστηκε από την εισαγγελία Πειραιά, για τα 13 άτομα που συνελήφθησαν χθες βράδυ έξω από τον Ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό, για παραβίαση των μέτρων πρόληψης που αφορά την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μετά τις απολογίες τους οι 13 αφέθησαν ελεύθεροι. Οι 13 συμμετείχαν σε συγκέντρωση ατόμων που ζητούσαν έξω από την εκκλησία να γίνει περιφορά του επιταφίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Μεγάλη Παρασκευή, περί τα 70 άτομα με επικεφαλής τον χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρο απαιτούσαν να γίνει περιφορά επιταφίου στον Αγ. Νικόλαο Κορυδαλλού. Προκλήθηκε ένταση με την αστυνομία καθώς οι δημόσιες συναθροίσεις απαγορεύονται λόγω κορωνοϊού. Εγιναν ρίψεις κροτίδων και η Αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές. Από αυτές οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις με τους οπαδούς της ΧΑ να κατηγορούνται για τα αδικήματα της απείθειας και της αντίστασης, της απείθειας κατά της κοινής υπουργικής απόφασης για το κλείσιμο των Ναών καθώς και για πρόκληση σωματικής βλάβης, αφού ένας άντρας της αστυνομίας τραυματίστηκε στο μάτι.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X