Ο Ηλίας Παναγιώταρος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ για τα χθεσινά επεισόδια

Ο Ηλίας Παναγιώταρος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ για τα χθεσινά επεισόδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος αναζητείται από την ΕΛΑΣ για τα επεισόδια έξω από τον Άγιο Νικόλαο στον Κορυδαλλό.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ομάδα περίπου 70 ατόμων, ανάμεσα τους πολλοί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία και απαιτούσαν να γίνει περιφορά του επιταφίου.

Ανάμεσα στους «πρωτεργάτες» της συγκέντρωσης ο πρώην βουλευτής του μορφώματος, Ηλίας Παναγιώταρος. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ζητώντας από τα άτομα να φύγουν από το σημείο καθώς παραβίαζαν τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ωστόσο, πάρα πολλοί ήταν αυτοί που δεν πειθάρχησαν και υπήρξε ένταση για αρκετή ώρα, με την Αστυνομία να προχωρά σε 18 προσαγωγές εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Τέσσερις εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση και ένας εξ αυτών επιπρόσθετα για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού. Της σύλληψης διέφυγε ο Ηλίας Παναγιώταρος, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον χρυσαυγίτη πρώην βουλευτή, ενώ το όνομα του συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: Reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X