Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο καλύτερος έκτος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο καλύτερος έκτος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!
Photo Credits: INTIME

Βασίλης Ξανθόπουλος. Το «ποντίκι που βρυχάται». Ένας παίκτης ομάδας, εκείνος που μπορούσε να μπει ανά πάσα στιγμή και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Με καλές άμυνες, με αλλαγή ρυθμού, με ομαδικό πνεύμα και εμπειρία, ο Ξανθόπουλος έγινε σημαντικός για την ΑΕΚ και συνέβαλε στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού, του Διηπειρωτικού και του πρώτου κυπέλλου της νέας εποχής. Κέρδισε και την εκτίμηση σας, φτάνοντας – έστω και οριακά – στην πρώτη θέση της επιλογής του έκτου παίκτη με 18%.

Πολύ κοντά, με ελάχιστη διαφορά ψήφων, ο Μίρκο Μιλίσεβιτς. Διαφορετική περίπτωση, καθώς πέραν της θέσης, ο Σέρβος υπήρξε πρωταγωνιστής σε εκείνη την ΑΕΚ που αγωνίστηκε. Ωστόσο, είχε τόσο ιδιαίτερο στυλ και μη αθλητικά χαρακτηριστικά, που δεν θα μπορούσε να μπει σε σύγκριση με τους τεράστιους σέντερ που ανέδειξε η ΑΕΚ. Τον κατηγοριοποιήσαμε εδώ και πήρε το 16% των ψήφων σας.

Εξαιρετικά κοντά, σε απόσταση αναπνοής, ο Βασίλης Κικίλιας. Ο νυν Υπουργός Υγείας, ήταν ο ορισμός του έκτου παίκτη. Όπως ο Ξανθόπουλος, ήξερε το ρόλο του, έμπαινε και τα έδινε όλα μέσα στο παρκέ, προσέφερε ψυχωμένες άμυνες και αναλάμβανε ειδικές αποστολές. Εάν συνυπολογιστεί πως υπήρξε και φανατικός Ενωσίτης, τότε το 15% φαντάζει απόλυτα λογικό.

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές σας.

 

[socialpoll id=”2626637″]

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X