Πώς μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό της ΔΕΗ τηλεφωνικά

Πώς μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό της ΔΕΗ τηλεφωνικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΔΕΗ αναβαθμίζει καθημερινά τις υπηρεσίες της προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της αυτή την δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού και πλέον προχωρά στη δυνατότητα τηε πληρωμής των λογαριασμών τηλεφωνικά, όπως γράφει το iefimerida.

Στόχος να διευκολυνθούν οι κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Πλέον, όλοι οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και τηλεφωνικά στο 11770.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη

Οι πελάτες θα τηλεφωνούν στο 11770
Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους
τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα τους ζητηθεί κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ’ εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X