«Ντρίμπλα» του Χάβερτς για την Μπάγερν!

«Ντρίμπλα» του Χάβερτς για την Μπάγερν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρ’ ότι στην Γερμανία θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του Κάι Χαβερτς στην Μπάγερν Μονάχου, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε ομάδα εκτός Γερμανίας.

Πριν από μια εβδομάδα, το γερμανικό δίκτυο «Sky» έδινε ως δεδομένη την μεταγραφή του Κάι Χάβερτς στην Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν να θεωρείται ό,τι πιο «καυτό» εγχώριο… προϊόν κυκλοφορεί στην Bundesliga.

Ο ίδιος ο Χάβερτς, όμως, τον οποίο έχουν στα υπόψη τους και ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Γερμανίας.

«Είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και αυτό περιλαμβάνει και το να παίξω εκτός Γερμανίας» επισήμανε στο περιοδικό «Sport Bild» ο Χάβερτς, ξεκαθαρίζοντας ότι «η Λεβερκούζεν είναι μεγάλος σύλλογος και νιώθω καλά εδώ, αλλά σαφώς και έχω φιλοδοξία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Ο Χάβερτς, τον οποίο οι Ασπιρίνες κοστολογούσαν στα… εκατό εκατομμύρια ευρώ, προ κορονοϊού τουλάχιστον, επισήμανε ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει ποιος θα είναι ο προπονητής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X