Φαν'τ Σιπ: «Δεν θέλουμε να ακυρώσουμε το παρελθόν όμως έχουμε παίκτες για να παίξουμε το πλάνο που θέλουμε»

Φαν Σιπ: "Να προκριθώ στο Μουντιάλ με την Ελλάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη και αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει στην Εθνική αλλά και ότι έχει παίκτες να υπηρετήσουν αυτό το πλάνο.

Ο Φαν’τ Σιπ μίλησε στην COSMOTE TV όπου εξήγησε πως η καθημερινότητά του είναι όπως όλων των υπόλοιπων ανθρώπων. Ότι μαζί με την γυναίκα του υπακούουν στους κανόνες και τους Νόμους.

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του που τον ώθησε στο να φύγει από την Αυστραλία. Εμφανίστηκε ακόμα ευχαριστημένος από την καριέρα του. Επίσης σε σχέση με την Εθνική ο Ολλανδός προπονητής σχολίασε μεταξύ άλλων πως «έχει να κάνει με την φιλοσοφία μου. Με το τι έμαθα στην Ολλανδία από τους δασκάλους και τους προπονητές μου. Έχουμε στο μυαλό μας να αγωνιζόμαστε πιο επιθετικά σε σχέση με αυτό που είχαν μάθει στην ελληνική ομάδα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε με έναν πιο επιθετικό και… περιπετειώδη τρόπο και έχουμε παίκτες να υποστηρίξουν αυτό που θέλουμε. Να υποστηρίξουν το πλάνο που θέλουμε εμείς. Θέλουμε ένα… περιπετειώδες ποδόσφαιρο, όμως δεν επιζητάμε να ακυρώσουμε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X