«Διψασμένος» για... τελευταίο χορό στο Τόκιο ο Γκασόλ

«Διψασμένος» για... τελευταίο χορό στο Τόκιο ο Γκασόλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάου Γκασόλ δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ο,τι περνά από το χέρι του, ώστε να είναι σε θέση να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο «θρύλος» του ισπανικού μπάσκετ έχει φτάσει στην ηλικία των 40 ετών, αλλά δεν πτοείται και θέλει έναν… τελευταίο χορό με την αγαπημένη του Εθνική Ισπανίας στο Τόκιο το 2021.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIBA, ο Γκασόλ εξήγησε πώς βλέπει αυτήν την προοπτική και ποιες οι βλέψεις του σχετικά με το «αντίο»:

«Πριν γίνει γνωστή η απόφαση της αναβολής, ήλπιζα ότι θα έχω αρκετό χρόνο να αναρρώσω από τον τραυματισμό μου και να βρεθώ στην κατάλληλη κατάσταση, ώστε να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και να παίξω στα 40 μου για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα θα έχω ακόμη περισσότερο χρόνο, αλλά θα χρειαστεί να παίξω κάπου όλη τη χρονιά ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο το καλοκαίρι του 2021 κι έτοιμος να βοηθήσω την πατρίδα μου. Τότε θα είμαι 41 ετών κι αυτό είναι πρόκληση.

Με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική και θέλω αυτό να είναι το τελευταίο μου τουρνουά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανικό φινάλε στα πάντα. Προφανώς όμως η κατάκτηση ενός Ολυμπιακού Μεταλλίου θα ήταν ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να σκεφτώ για το τέλος της καριέρας μου. Θα είμαι χαρούμενος όμως ο,τι κι αν γίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X