Η θέση της ΑΕΚ για την τιμωρία και την «καμπάνα» στον Μελισσανίδη

Η θέση της ΑΕΚ για την τιμωρία και την «καμπάνα» στον Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε από την  Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για το παιχνίδι με τον Αρη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προετοιμάζεται ήδη για την έφεση που θα καταθέσει για αμφότερες τις αποφάσεις. Οσον αφορά στην ποινή των κεκλεισμένων των θυρών, εκτιμάται ότι ίσως δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς υπάρχει η πιθανότητα, αν αρχίσει εκ νέου η αγωνιστική δράση, τα παιχνίδια να γίνονται χωρίς κόσμο. Από την άλλη, για την ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη εκφράζεσαι αισιοδοξία από την Ενωση, ότι εύκολα για καταρριφθεί.

Οι 8 μήνες «μεταφράζονται» ως έξι συν δύο μήνες ποινής. Οι έξι μήνες αφορούν όσα έγιναν με τον διαιτητή της αναμέτρησης και οι δυο για την είσοδο στα αποδυτήρια. Η ΠΑΕ εκτιμά ότι εύκολα μπορεί να καταρρίψει το κατηγορητήριο καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν είχε μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών.

«Οπλο» της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι η τιμωρία για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν στέκει νομικά αφού δεν έχει καταγραφεί σε καμία έκθεση. Η εκτίμηση της ΠΑΕ ΑΕΚ επί του παρόντος είναι ότι η ποινή θα πέσει κατά πολύ στην έφεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στην έφεση, «τρέχει» ουσιαστικά από σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα εκτίσει ένα μεγάλο κομμάτι της ποινής όσο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X