Κορωνοϊός: Παραμένουν κλειστά τα σύνορα σε αέρα και θάλασσα

Κορωνοϊός: Παραμένουν κλειστά τα σύνορα σε αέρα και θάλασσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς αεροπορική σύνδεση με την Τουρκία και την Αγγλία μέχρι τις 15 Μαϊου, θα είναι η Ελλάδα έπειτα από απόφαση που πάρθηκε από τα συναρμόδια υπουργεία.

Σε παράταση των περιοριστικών μέτρων που αφορά στην αεροπορική κι ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ελλάδας με το εξωτερικό προχώρησαν τα συναρμόδια υπουργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr εντός της ημέρας θα αναρτηθούν σε ΦΕΚ κοινές υπουργικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες παραμένουν οι περιορισμοί σε… αέρα και θάλασσα.

Σε ό,τι αφορά στις πτήσεις παρατείνεται η ισχύς της κοινής απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών για επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα των υπηκόων τρίτων κρατών πλην των κρατών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Συμφωνίας Σένγκεν προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού έως και τις 18.5.2020 και ώρα 06.00.

Εξάλλου, με ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρατείνεται η επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού συνδέσεων με την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού έως και τις 15.5.2020 και ώρα 15.00, όπως γράφει το ethnos.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X