Παπασταμάτης: «Αν δεν υπήρχε ο Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει η Αγιά Σοφιά»

Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι και αναφέρθηκε στην «Αγιά Σοφιά», τονίζοντας πως αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Star Κεντρικής Ελλάδας

«Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που κατέχοντας τη θέση του α’ αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα είμαι από αυτούς που θα το εγκαινιάζουμε. Μαζί με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Αλεξίου και βέβαια τον άνθρωπο που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε το νέο γήπεδο, μιλάω για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Θέλω να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο γήπεδο θα είναι ό,τι ομορφότερο υπάρχει στη χώρα μας. Δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο ποδοσφαίρου, θα είναι κάτι περισσότερο με έντονο το πολιτιστικό στοιχείο. Θεωρώ ότι θα είναι ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ευρώπης.

Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί οι ΑΕΚτζήδες που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή ο κ. Μελισσανίδης και ανέλαβε την υλοποίησης αυτού του πρότζεκτ. Ας μην γελιόμαστε αν δεν υπήρχε ο κ.Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όχι για οικονομικούς λόγους αλλά όλοι φαντάζομαι γνωρίζετε τις κόντρες και τις αντιδικίες, τους τόσους ανθρώπους που βρήκε απέναντι της αυτή η προσπάθεια ανέγερσης του νέου γηπέδου. Στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι μάλλον ήταν κοντόφθαλμοι διότι αυτό το γήπεδο εκτός ότι θα είναι πραγματικό στολίδι και θα αλλάξει το επίπεδο και το στάτους της ΑΕΚ. θα δώσει άλλη πνοή στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας που στις μέρες είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τέτοιου είδους επενδύσεις είναι ευλογημένες, είναι καλοδεχούμενες και πρέπει η κοινωνία μας να τις στηρίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X