ΠΑΕ ΑΕΚ: Εχουν «φύγει» πάνω από 500 φανέλες για τον κορωνοϊό -Αποθεωτικά σχόλια από την EFDN (ΦΩΤΟ)

ΠΑΕ ΑΕΚ: Εχουν «φύγει» πάνω από 500 φανέλες για τον κορωνοϊό -Αποθεωτικά σχόλια από την EFDN (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διεθνή απήχηση έχει η προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ για να κάνει από την δική της θέση ό,τι μπορεί στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής της εξάπλωσης του φονικού ιού, Covid-19, η ΠΑΕ ΑΕΚ  ανακοίνωσε χθες ότι σχεδίασε και την διέθεσε συλλεκτική φανέλα ειδικού σκοπού με όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις να διατίθενται στις σχετικές δράσεις για δωρεά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού. Η φανέλα με την ονομασία #WeFightCovid και το νούμερο 21 είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το επίσημο e-shop της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικού Ιματισμού της ομάδας, Capelli Sport, και έχει την υποστήριξη της Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ.

Έχει ως βάση την πρώτη επίσημη αγωνιστική φανέλα της προηγούμενης σεζόν, φέρει στο πίσω μέρος το μήνυμα #WeFightCovid με τον αριθμό 21, ενώ υποστηρίζει με το λογότυπο #SupporterOfEachOther τη διεθνή καμπάνια του EFDN (European Football for Development Network), που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου στη μάχη για να ξεπεραστεί η παγκόσμια κρίση, που έχει δημιουργήσει ο COVID-19.

Οι πωλήσεις της φανέλας έχουν ξεπεράσεις τις 500 και φυσικά είναι πέρα από κάθε προσδοκία των κιτρινόμαυρων. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρχαν σε stock αλλά προμηθεύτηκαν απότ την Capelli αποκλειστικά για αυτή την ενέργεια. Γίνεται ήδη προσπάθεια από την ΠΑΕ να εξασφαλιστούν όσα κομμάτια είναι δυνατόν ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος και να ενισχυθεί περισσότερο αυτή η προσπάθεια.

Η κίνηση της Ενωσης τράβηξε φυσικά το βλέμμα της EFDN που… αποθέωσε την Ενωση μέσω Instagram

Η σχετική ανάρτηση:

Το μέλος του EFDN, η ΠΑΕ ΑΕΚ, δημιούργησε μια φανέλα #wefightcovid με #SupporterofEachOther σήμερα στο μανίκι της ως μέρος μιας προσπάθειας πρόληψης της εξάπλωσης του φονικού κορωνοϊού. Ολα τα έσοδα θα δοθούν σε υγειονομικούς οργανισμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

EFDN member and Supporter of Each Other @aekfc_official has launched a #wefightcovid jersey with the #SupporterofEachOther logo on the sleeve?? As part of the effort to prevent the spread of the deadly virus, COVID-19, AEK Athens FC proceeded to the design and marketing of a special-purpose jersey, with all profits from sales allocated to the relevant actions for the donation of medical materials. To learn more about this and other initiatives go to @supporterofeachother and visit its website. #EFDN #CSR #Morethanfootball #aekfc #aekfamily #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EFDN Foundation (@efdnfoundation) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X