Μιχάλης Κακιούζης: Ο καλύτερος σμολ φόργουορντ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

«Τρελαμένος με την ΑΕΚ, γεννημένος αρχηγός»
Photo Credits: INTIME

Μιχάλης Κακιούζης. Μια ιστορία, που μοιάζει σαν παραμύθι.

Όταν ο Μιχάλης ανέβαινε στην 8-12 και έβλεπε τον Θωμά, τον Σάντμπεργκ, τον Δημητριάδη και πανηγύριζε έξαλλα κάθε γκολ, όταν παρακολουθούσε την προσπάθεια της μπασκετικής ΑΕΚ να γίνει ξανά «Βασίλισσα» με τον Τσόσιτς, τον Γκέκο, τον Παταβούκα και τα άλλα παιδιά, δεν μπορούσε να περιμένει πως θα ερχόταν η στιγμή που θα γινόταν εκείνος αρχηγός, ηγέτης, προσωπικότητα της αγαπημένης του ομάδας.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την τεράστια μπασκετική κλάση, ήταν τα στοιχεία που εκτιμήσατε και αναδείξατε τον Μιχάλη Κακιούζη κορυφαίο σμολ φόργουρντ στην ιστορία της ΑΕΚ, με το εντυπωσιακό 60%. Ποσοστό καθολικής αποδοχής, για ένα παιδί που δεν έπαψε ποτέ να βλέπει την ΑΕΚ με λατρεία. Η μεγάλη πορεία του Κακιούζη με τη φανέλα της ΑΕΚ, η κατάκτηση όλων των σημαντικών τροπαίων στις αρχές του αιώνα, τον έφερε πρώτο και καλύτερο.

Υπόκλιση στον «Η»

Αν για τον Κακιούζη ήταν αναμενόμενη η πρωτιά λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που ανέπτυξε με την ΑΕΚ στο πέρασμα των ετών, η ανάδειξη του Χάουαρντ Σαντ Ρος στη 2η θέση αποτελεί μίνι έκπληξη. Αλλά παράλληλα και μια τεράστια αναγνώριση της αξίας του «H», ενός παίκτη που αναδείχθηκε μέσω της Ενωσης, έφτασε στο υψηλότερο σημείο της καριέρας του και τίμησε όσο λίγοι την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο Σαντ Ρος κέρδισε με την ΑΕΚ το διηπειρωτικό τρόπαιο με την ΑΕΚ, αλλά περισσότερο κατέκτησε τις καρδιές σας για την αδιάκοπη προσφορά του. Αν και μεταγράφηκε μεσούσης της περιόδου στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν πρόλαβε να σηκώσει το κύπελλο, κατάφερε να αποσπάσει το 19% των ψήφων όσων συμμετείχαν.

Τετράδα φωτιά!

Από εκεί και έπειτα, υπήρξε διαφορά σε ψήφους, αλλά όχι σε κλάσεις. Οριακά κρίθηκαν οι υπόλοιπες θέσεις. Ο σπουδαίος Μπιλ Εντουαρντς πήρε 4%, οριακά πάνω από το αντίστοιχο ποσοστό του Νάσου Γαλακτερού. Αμέσως μετά, το μυθικό «πουλί», ο μεγάλος Στέλιος Βασιλειάδης, αλλά και ο Μάνι Χάρις με 3%.

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές σας

[socialpoll id=”2624861″]

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X