Παναθηναϊκός: Δεν έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ινσούα

Παναθηναϊκός: Δεν έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ινσούα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν έχει δεχθεί κρούση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει η «Πράσινη», ο ίδιος ο Αργεντινός μπακ ισχυρίστηκε σε επαφή που είχε με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι παρερμηνεύτηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του και τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει επίσημη πρόταση ανανέωσης, εννοούσε ότι δεν έχει γίνει με την επίσημη μορφή, με κατάθεση συγκεκριμένης προσφοράς (ποσά ανά έτος, μπόνους).

Η μοναδική επαφή που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές από κοντά ήταν το φθινόπωρο του 2019, όταν ο αδερφός του παίκτη ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, ότι οι αρχικές απαιτήσεις είναι 2 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, με τους «πράσινους» να απαντούν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από 350.000 ευρώ το χρόνο.

Το τελευταίο διάστημα είχε γίνει επαφή του Ρόκα με τον αδερφό του Ινσούα για να έρθει στην Ελλάδα να μιλήσουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τώρα λόγω του κορωνοϊού. Επομένως, ότι ακούγεται για κατατεθειμένη βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη δεν ισχύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X