Διπλωματική απάντηση από Μάτιτς: «Ο Μέσι έχει φυσικό ταλέντο, ο Κριστιάνο δουλεύει σκληρά»

Διπλωματική απάντηση από Μάτιτς: «Ο Μέσι έχει φυσικό ταλέντο, ο Κριστιάνο δουλεύει σκληρά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πιο συνηθισμένο ποδοσφαιρικό δίλημμα των τελευταίων ετών κλήθηκε ν’ απαντήσει ο Νεμάνια Μάτιτς. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και μέσος, προσπάθησε να… ντριμπλάρει το ερώτημα. Εξήγησε ωστόσο ποια είναι κατά τη γνώμη του η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους:

«Αν ρωτήσεις τον γιο μου, θα σου πει ο Ρονάλντο. Είναι διαφορετικοί όμως. Ο Ρονάλντο είχε φυσικά ταλέντο, αλλά την περισσότερη από την επιτυχία του την κατέκτησε με τη σκληρή δουλειά. Ο Μέσι είναι προικισμένος. Δεν λέω ότι δεν δούλεψε, φυσικά και δούλεψε, αλλά είναι διαφορετικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε εξίσου διπλωματικά:

«Μερικοί λένε ο ένας, μερικοί λένε ο άλλος, για μένα είναι δύσκολο να πω ποιος είναι καλύτερος. Πιστεύω ότι τα τελευταία 15 χρόνια και οι δυο είναι οι καλύτεροι και είμαι σίγουρος είναι ίσως οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X