Σάκοτα: «Η ίδρυση της ΑΕΚ είναι σημείο αναφοράς για όλο τον ελληνικό αθλητισμό»

Πότε και με ποιους θα παίξει η ΑΕΚ στον όμιλο του BCL
Photo Credits: INTIME

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για τα 96α γενέθλια της ΑΕΚ στο sdna.gr μη μπορώντας ακριβώς να εκφράσει όλα όσα αισθάνεται. Αυτό που ανέφερε ο πρώην φόργουορντ είναι ότι η Ενωση είναι μια… διαφορετική ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Σάκοτα

«Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να πούμε. Είναι δύσκολο να επιλέξεις ένα μικρό κείμενο για να τα πεις. Για εμάς που αγαπάμε πολύ αυτή την ομάδα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, όπως η επέτειος του ’68 αλλά και η 7η Μαϊου του 2018. Αυτές οι ημερομηνίες μένουν για εμάς που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Η ίδρυση της ΑΕΚ είναι σημείο αναφοράς για όλο τον ελληνικό αθλητισμό και για όλους τους Έλληνες, ειδικά τους πρόσφυγες, όπως είδαμε και στην ταινία «1968» που δείχνει με έναν πιο σύγχρονο τρόπο πόσο σημαντική είναι η ιστορία αυτής της ομάδας. Είναι σημαντική ημερομηνία για όλους τους φίλους του αθλητισμού.

Για μένα η ΑΕΚ είναι η μπασκετική οικογένειά μου. Και τώρα αυτές τις μέρες που βλέπουμε και τα παλιά παιχνίδια όλα είναι πιο… φρέσκα στο μυαλό. Οι ημιτελικοί, οι τελικοί. Είναι η μπασκετική μου οικογένεια η ΑΕΚ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X