Απαγόρευση κυκλοφορίας: 4,8 εκατ. SMS στο 13033 για έξοδο το Σαββατοκύριακο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 4,8 εκατ. SMS στο 13033 για έξοδο το Σαββατοκύριακο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική αύξηση παρουσίασαν τα SMS στο 13033 το Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το διήμερο που πέρασε στάλθηκαν στον συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό κατά 20% περισσότερα μηνύματα για ελεύθερη κυκλοφορία.

Σε απόλυτους αριθμούς, το ποσοστό αυτό μεταφράζεται σε 2,4 εκατ. SMS την ημέρα έναντι 2 εκατ. SMS που αποστέλλονταν σε καθημερινή βάση.

Πάντως, παρά το «ρεκόρ» στα γραπτά μηνύματα, ο αριθμός εκείνων που δεν αντιστάθηκαν στις υψηλές θερμοκρασίες και δήλωσαν «εξοδούχοι» είναι ακόμα μεγαλύτερος αυτό το Σαββατοκύριακο, αν συνυπολογιστούν και οι βεβαιώσεις που έχουν κατεβάσει από την ειδική διαδικτυακή πύλη που έχει δημιουργηθεί για τις μετακινήσεις, forma.gov.gr.

Σημειώνεται ότι από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα οι πολίτες έχουν… προμηθευτεί πάνω από 3 εκατ. βεβαιώσεις τύπου Α και Β, ενώ δεν καταγράφεται περαιτέρω αύξηση του αριθμού τους, καθώς εφόσον τις κατεβάζουν στους υπολογιστές τους και τις εκτυπώνουν, δεν υπάρχει λόγος να ξαναεπισκεφθούν το forma.gov.gr.

Μετά τα φαινόμενα συνωστισμού σε παραλιακούς δρόμους της χώρας, ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, πρότεινε να βγαίνουμε για περπάτημα 30 λεπτών την ημέρα, αλλά με κανόνες, να αποφεύγουμε σημεία με πολύ κόσμο και βεβαίως να βγαίνει κάθε ένας με την οικογένειά του και όχι σε παρέες, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, όπως και μέσα σε σούπερ μάρκετ, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να κάνουμε άσκηση και στο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X