Ολυμπιακός: Καραδοκεί για να «κλέψει» Ινσούα

Με ΟΦΗ και Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ εκτίει ο Ινσούα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένει στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Εμάνουελ Ινσούα, που μπορεί να λογίζεται είτε ως βασική επιλογή, είτε ως μπακ απ.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες να συνεχίσει με το Τριφύλλι στο στήθος δεν είναι με το μέρος των “πρασίνων”. Μπορεί ο ίδιος να δήλωσε αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα, πλην όμως ο παίκτης παραμένει στα ραντάρ του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες περιμένουν τις εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς κι ο Ινσούα λογίζεται ως μία περίπτωση που μπορεί είτε να αποτελέσει είτε τη βασική επιλογή του προπονητή του, σε περίπτωση αποχώρησης του Τσιμίκα, είτε ως εναλλακτική, αν τελικά παραμένει.

Bέβαια τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς και στον Ολυμπιακό δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν αν ο 29χρονος άσος που ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό, θα ήθελε να αποτελέσει μία συμπληρωματική επιλογή στους “ερυθρόλευκους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X