Αλεξίου: «Σαν σήμερα πριν από 96 χρόνια, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου... η ΑΕΚ!»

Αλεξίου: «Θέλουμε όλους τους τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα για την ΑΕΚ και την ίδρυσή της.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τονίζει στο μήνυμά του:

«Σαν σήμερα πριν από 96 χρόνια, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Η ΑΕΚ. Γεννήθηκε, χωρίς να έχει ως αυτοσκοπό την κατάκτηση της νίκης. Γεννήθηκε για να μεταδώσει την ιστορία αυτών που την ίδρυσαν και όλων όσων εκπροσωπούσαν. Τις χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού της Ανατολής, τη νέα πατρίδα στην Ελλάδα, τον ελληνισμό, τον πολιτισμό, τα αθλητικά ιδεώδη.

Αυτές οι ιερές ηθικές αξίες μας έχουν κληροδοτηθεί από τους ιδρυτές της και μεταφέρονται από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα και θα μεταφέρονται συνεχώς στο μέλλον, διατηρώντας στο διηνεκές αναλλοίωτη τόσο τη μοναδική της φυσιογνωμία, όσο και τα ιδεώδη της, ως φάρο που φωτίζει όλους όσους συμμετέχουμε στην ιστορική της διαδρομή, από οποιοδήποτε πόστο. Η ΑΕΚ συνεχίζει να μεγαλουργεί και να κάνει αθλητισμό, διδάσκοντας ήθος, ιστορία, πολιτισμό.

Στον πρώτο αιώνα ζωής που σύντομα συμπληρώνεται, η ομάδα μας θα έχει ξαναχτίσει το σπίτι της με τείχη ψηλά και άτρωτα και θα συνεχίσει να ατενίζει  αισιόδοξα το μέλλον της.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους ενωσίτες σε όλο τον πλανήτη.

Τούτη τη χρονιά γιορτάζουμε τα γενέθλια της ομάδας μας από το σπίτι για να την απολαμβάνουμε ξανά σε λίγο σε όλα τα σπορ από κοντά.

Χρόνια σου Πολλά ΑΕΚάρα μας!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X