«Θύματα» του κορωνοϊού και τα «Φιλαράκια»

«Θύματα» του κορωνοϊού και τα «Φιλαράκια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορονοϊός αναβάλλει το reunion των Friends που επρόκειτο να προβληθεί από το ΗΒΟ Μax το Μάιο.

Δεκάδες πρεμιέρες και γυρίσματα ταινιών και σειρών έχουν μπει στον πάγο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ένα από τα νέα «θύματα» του φονικού ιού αποτελούν και επίσημα πλέον τα «Φιλαράκια», όπως γράφει το reader.

Την Παρασκευή το ΗΒΟ Max επιβεβαίωσε τις προηγούμενες φήμες ανακοινώνοντας επίσημα ότι το σπέσιαλ επεισόδιο των Friends δεν θα βγει στον αέρα ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας streaming το Μάιο, αλλά πρόκειται να καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η δυσάρεστη είδηση έρχεται λίγο μετά τις δηλώσεις του Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ένα μεγάλο μέρος του επεισοδίου είχε ήδη γυριστεί και πως σύντομα θα βλέπαμε το μεγάλο reunion της αγαπημένης μας παρέας.

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του επεισοδίου επρόκειτο να γίνουν στις 23 και 24 Μαρτίου στα στούντιο της Warner Bros στην Καλιφόρνια, εκεί όπου γυρίζονταν τα επεισόδια των «Friends», ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα, ουδείς είναι σε θέση να πει με σιγουριά πότε θα ολοκληρωθεί το πρότζεκτ.

Στο reunion της σειράς θα συμμετέχουν και οι έξι πρωταγωνιστές, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Λίζα Κούντροου. To σπέσιαλ επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Μπεν Γουίνστον και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα ακολουθήσει κάποιο σενάριο. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα συζητήσουν για τη σειρά που συμπλήρωσε 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου. Το HBO Max ήθελε με αυτή την επανένωση να ξεκινήσει δυνατά το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας streaming, ο κορονοϊός όμως φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X