Λουτσέσκου: «Μεγάλο λάθος που δώσαμε 20 εκατ. για τον Καστίγιο, λέει ψέματα και ήταν απείθαρχος»

Λουτσέσκου: «Μεγάλο λάθος που δώσαμε 20 εκατ. για τον Καστίγιο, λέει ψέματα και ήταν απείθαρχος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέρι Καστίγιο δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μιρτσέα Λουτσέσκου κατηγορώντας πως δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην Ουρουγουάη για την κηδεία της μητέρας του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να περνά στην αντεπίθεση και να απαντάει.

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ με τους Ουκρανούς να πραγματοποιούν την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας τους εκείνη την εποχή δαπανώντας 20 εκατ. Ευρώ. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Ο Λουτσέσκου απάντησε στον Καστίγιο χαρακτηρίζοντας ψέματα όσα ισχυρίστηκε ο παλαίμαχος άσος.

«Λέει ψέματα δεν θα μπορούσα να το κάνω σε κανέναν αυτό. Πάντα όταν υπάρχουν σοβαρά οικογενειακά ζητήματα αφήνω τους παίκτες να φεύγουν. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Ο Ντεντίνιο πήγε σπίτι του όταν γέννησε η γυναίκα του, πως θα μπορούσα να αρνηθώ (σ.σ.: στον Καστίγιο) όταν έχασε την μητέρα του. Ποιος το πιστεύει αυτό; Δεν μπορεί μάλλον να μου συγχωρέσει το γεγονός πως δεν τον χρησιμοποιούσα στη Σαχτάρ και ψάχνει για δικαιολογίες».

Ο Λουτσέσκου μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως η μεταγραφή του Καστίγιο ήταν «μεγάλο λάθος». «20 εκατομμύρια, είχα ενστάσεις. Είχε κάνει απλά μια καλή σεζόν στον Ολυμπιακό την προηγούμενη χρονιά. Έπαιξε καλά απέναντι μας στα ματς που έληξαν 2-2 και 1-1. Είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια.

Είχε ταλέντο, αλλά ήταν εντελώς απείθαρχος. Στις συναντήσεις με την ομάδα άπλωνε τα πόδια του στο τραπέζι. Τον έδιωξα δύο φορές από την ομάδα. Βλέποντας πως δεν μπορούσε να παίξει σε εμάς τον βοήθησα να βρει ομάδα. Μίλησα με τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον που τον παρακολουθούσε πιο πριν και έτσι παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Μάντσεστερ Σίτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X