Νίκος Ζήσης: Ο καλύτερος πλέι μέικερ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Ετοιμάζει πρόταση για Ζήση η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Νίκος Ζήσης. Η επιστροφή του, προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα φάνηκαν άμεσα. Με τον Ζήση καταλύτη μέσα στο παρκέ, η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, προτού δοθεί άδοξο φινάλε στη σεζόν. Το μέλλον είναι μπροστά. Ο Ζήσης δεν μπόρεσε να διεκδικήσει άλλους τίτλους φέτος, αλλά εσείς του απονείματε μια τεράστια ηθική επιτυχία.

Με 29% των ψήφων, ο Νίκος Ζήσης αναδείχθηκε καλύτερος πλέι μέικερ στην ιστορία της ΑΕΚ. Τίτλος αναγνώριση για όσα σημαντικά έκανε κατά την πρώτη θητεία του με τα «κιτρινόμαυρα», καθώς στην ΑΕΚ ανδρώθηκε μπασκετικά. Βέβαια, αποτελεί και καταξίωση για όσα πέτυχε ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο, προτού επιστρέψει ξανά στην Ενωση.

Μόσχος και Γκέκος

Η επικράτηση του Ζήση οφείλεται στην κλάση του, αλλά και στην παρουσία του στη σύγχρονη εποχή. Γι’ αυτό ίσως, μπόρεσε να αφήσει πίσω μύθους της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας. Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό, πως αν και οι περισσότεροι δεν έχουν παραστάσεις, αναδείξατε στη 2η θέση των επιλογών σας, το μυθικό Γιώργο Μόσχο.

Ο αθλητής σύμβολο, που θέλησε να παίζει φορώντας τον δικέφαλο σχεδόν ως την τελευταία στιγμή της ζωής του, που πέρασε στην αιωνιότητα μέσω του έπους του «1968» και τιμήθηκε από την ΑΕΚ με την απόδοση του ονόματος του στο κλειστό γυμναστήριο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από κοντά, ο Μηνάς Γκέκος. Παίκτης που συνδέθηκε ανεξίτηλα με την ΑΕΚ. Κωνσταντινουπολίτης, έπαιξε στην Ενωση για μια ζωή, σημάδεψε όλη τη δύσκολη δεκαετία του ΄80 και ήταν ο αρχηγός στο θαύμα των Μοικανών.

Χόλντεν και Ζούπας

Από μια τεράστια πορεία ετών, δεν θα μπορούσε να λείψει και κάποιος ξένος παίκτης. Ειδικά, εάν πρόκειται για κάποιον εκ των σημαντικότερων που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και οδήγησε στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος. Ο Τζέι Αρ Χόλντεν, ήταν μια αποκάλυψη, ένας παίκτης ορχήστρα, που δικαιολογημένα έλαβε το 12% των ψήφων σας.

Αμέσως μετά, ο μύθος του 1968, ο πλέι μέικερ της «Βασίλισσας», ο σπουδαίος Χρήστος Ζούπας. Τεράστιος παίκτης, σπουδαίος επιστήμονας, ανήκει στην κατηγορία εκείνων που τιμούν την ιστορία της ΑΕΚ, μακριά από τυμπανοκρουσίες.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

 

[socialpoll id=”2623921″]

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X