Μέσι: Η ιστορία με τον Μπελέτι και την προειδοποίηση του Ινιέστα

Μέσι: Η ιστορία με τον Μπελέτι και την προειδοποίηση του Ινιέστα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζουλιάνο Μπελέτι γνώρισε τον Λιονέλ Μέσι πριν από αρκετά χρόνια σε μια κόντρα της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα με τους νεαρούς από το τμήμα Νέων και ο Αντρές Ινιέστα φρόντισε να τον προειδοποιήσει κατάλληλα…

Ο Μπελέτι θα έχει να θυμάται ως μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του με τη Μπαρτσελόνα το γκολ με το οποίο σφράγισε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου το 2006 απέναντι στην Άρσεναλ στο Μονακό, γράφοντας το τελικό 2-0 για τους «μπλαουγκράνα» που αναρριχήθηκαν στην κορυφή.

Όταν είχε έρθει η ώρα να… γνωρίσει τον Λιονέλ Μέσι, αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια κάποιου γεύματος ή κατά τύχη σε προπονητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα. Έγινε με τον… χειρότερο τρόπο, για τον Βραζιλιάνο.

«Όταν ο Μέσι είχε αρχίσει ν’ αναδεικνύεται από τη δεύτερη ομάδα, ο Φρανκ Ράικαρντ μας έβαλε να παίξουμε ένα παιχνίδι 11 εναντίον 11 και ο Μέσι ήταν στις “ρεζέρβες”. Ο Ινιέστα ήρθε κοντά και με ρώτησε αν τον είχα ξαναδεί και τον ήξερα. Του απάντησα πως δεν γνώριζα ποιος είναι. Μου είπε απλά “να προσέχεις…”

Όταν μπήκε και πήρε τη μπάλα για πρώτη φορά, εντυπωσιάστηκα. Κάποια στιγμή τον είδα και πήγα προς το μέρος του για να πάρω τη μπάλα. Είχε ήδη ξεφύγει και είχε σκοράρει! Ήταν σαν να με διαπέρασε λες και δεν υπήρχα» ήταν η εξομολόγηση του Μπελέτι στο ESPN!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X