Κορωνοϊός: Οι ηλικιωμένοι σε καραντίνα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου

Κορωνοϊός: Οι ηλικιωμένοι σε καραντίνα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ηλικιωμένοι να παραμείνουν σε καραντίνα, ακόμα και όταν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό αρχίσουν να χαλαρώνουν άφησε με συνέντευξη της η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Οι επαφές των ηλικιωμένων με το περιβάλλον τους στην Ευρώπη θα πρέπει να παραμείνουν περιορισμένες τουλάχιστον έως τα τέλη του χρόνου εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, προειδοποιεί η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξή της στην Bild.

«Χωρίς εμβόλιο κορονοϊού θα πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές των ηλικιωμένων», ιδίως όσων φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας, τονίζει η φον ντερ Λάιεν.

«Το γνωρίζω πως είναι δύσκολο και πως η απομόνωση είναι βαριά, όμως είναι ένα ζήτημα ζωής, ή θανάτου. Θα πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί», προσθετει.

«Τα παιδιά κι οι νέοι θα χαρούν αργότερα περισσότερη ελευθερία κίνησης απ’ όσο οι πιο ηλικιωμένοι κι εκείνοι με προϋπάρχοντα ιατρικά προβλήματα», εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει αναπτυχθεί εμβόλιο από ευρωπαϊκό εργαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X