ΑΕΚτζής παππούς: «Για εμένα η ΑΕΚ είναι τρέλα, ζω με το όνειρο του γηπέδου»

ΑΕΚτζής «έφαγε» πρόστιμο γιατί πήγε να δει την «Αγιά Σοφιά»! -«Η γυναίκα μου φταίει!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Φωτεινός έχει κάνει τον… γύρο της Ελλάδας, καθώς «έσπασε» την καραντίνα για να επισκεφτεί την «Αγιά Σοφιά».

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε να πληρώσει το πρόστιμο, ενώ θα του δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά». Ο ίδιος, πάντως, σε συνέντευξή του στο «sport24» τονίζει το πόσο ευτυχισμένος είναι.

Αναλυτικά όσα είπε είπε στο sport24:

«Δεν έχω λόγια. Είμαι συγκινημένος, αλλά και ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου. Για μένα είναι τρέλα η ΑΕΚ, αγαπώ την ομάδα από παλιά. Ζω με το όνειρο του γηπέδου. Κοιτάξτε που έμπλεξα και μου βγήκε σε… καλό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ. Ζω ένα όνειρο”.

Ο κύριος Φωτεινός υποστηρίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από το να πηγαίνει καθημερινά στη Νέα Φιλαδέλφεια και να βλέπει το όνειρό του να παίρνει σάρκα κι οστά καθημερινά.

«Κάθε μέρα περνάω. Δεν κάνω τίποτα. Περνάω και κοιτάζω. Και το χαίρομαι. Σήμερα δεν θα πάω. Αύριο όμως που είναι Κυριακή θα βγω τη βόλτα με το χαρτί και θα περάσω να ρίξω μια ματιά και θα φύγω. Θα πηγαίνω κάθε μέρα».

Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε η κόρη του, Δέσποινα, η παράβαση σημειώθηκε από… σπόντα καθώς ο κύριος Κωνσταντίνος είχε πάνω του τα χαρτιά!

«Δεν έκανε τίποτα λάθος, αλλά το ξέχασε. Η μητέρα μου είχε βάλει το χειρόγραφο χαρτί στο πορτοφόλι του και ο μπαμπάς μου το είχε ξεχάσει. Νόμιζε ότι δεν του του είχε δώσει. Έτσι όταν βγήκε και του το ζήτησαν οι αστυνομικοί, είπε ότι δεν το έχει (γέλια). Ε του είπε πού είχε το μυαλό του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X