Πογέτ: «Στην Ελλάδα τα περισσότερα από όσα έλεγα στα αποδυτήρια διέρρεαν στον Τύπο»

Πογέτ: «Στην Ελλάδα τα περισσότερα από όσα έλεγα στα αποδυτήρια διέρρεαν στον Τύπο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε συνέντευξη στην Guardian και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τον πέρασμά του από την ΑΕΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε για τις καταστάσεις που έζησε στην Ελλάδα και σχολίασε για τα όσα διέρρεαν στον Τύπο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το αφιέρωμα και οι δηλώσεις του

«Οι εμπειρίες του Πογέτ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κάποιο πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ καθώς έχει προπονήσει στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Κίνα και την Ελλάδα. Τη χρονιά που πέρασε στην ΑΕΚ έζησε καταστάσεις που δεν είχε συναντήσει πουθενά: μπορεί την αποστολή της ομάδας να μην την ακολουθούσε διαρκώς ένα τηλεοπτικό συνεργείο αλλά και οι τοίχοι είχαν αυτιά».

«Για δυο μήνες μιλούσα ελεύθερα στα αποδυτήρια και στις συναντήσεις που γινόντουσαν μέσα στην ομάδα και τα περισσότερα από όσα έλεγα διέρρεαν στον Τύπο, κάτι που είναι πολύ νορμάλ στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις την γλώσσα και έτσι δεν διαβάζεις εφημερίδες οπότε δεν το γνωρίζεις αυτό. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αναρωτήθηκα: “Ουάου! Γιατί δεν μου το είπατε ότι ισχύει αυτό;”. Και μου απάντησαν: “Εδώ αυτό είναι νορμάλ”. Ήταν μέρος της ζωής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X