ΑΕΚ: «Μένουμε σπίτι για να μπούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας-Τα τείχη της Αγιά Σοφιάς δεν θα πέσουν ποτέ ξανά» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Μένουμε σπίτι για να μπούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας-Τα τείχη της Αγιά Σοφιάς δεν θα πέσουν ποτέ ξανά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σημερινό σκηνικό με τον ΑΕΚτζή παππού συγκίνησε πολλούς και η ΠΑΕ αντέδρασε άμεσα, κάνοντας τη σπουδαία κίνηση, δίνοντας το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο και πληρώνοντας το πρόστιμο του κ. Φωτεινού.

Ωστόσο, άπαντες πρέπει να προσέχουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία με την πανδημία του κορωνοϊού και να παραμείνουν σπίτι, μέχρι να τελειώσει η… καραντίνα.

Σχετικό μήνυμα στέλνει και η ΠΑΕ, ανεβάζοντας φωτογραφία στα social από την «Αγιά Σοφιά».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ

«Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία όλων! Την ίδια έχουμε και εμείς! Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ, τώρα που το γήπεδό μας είναι πλέον εκεί που οι πρόγονοί μας έστησαν τη ζωή τους και άρχισαν να μιλούν για την ιστορία μας… Όμως προέχει η υγεία όλων μας! Μένουμε σπίτι για να μπούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας. Εκεί είναι και θα μας περιμένει. Όπως άλλωστε είπε ο θεμελιωτής και εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου… «τα τείχη της Αγιά Σοφιάς θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά»

https://www.instagram.com/p/B-zcH3cFtwo/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X