
Ένας 79χρονος, χωρίς υποκείμενο νόσημα, από την Καστοριά, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα οι νεκροί στην χώρα μας να φθάσανε στους 87.
Έναν ακόμα νεκρό καταγράφει η Καστοριά από τη νόσο Covid-19, καθώς 79χρονος, που νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες 10 μέρες στην εντατική του ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έχασε τη μάχη.
Ο άτυχος άνδρας δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ είναι από τη Μεσοποταμία συγκεκριμένα, που βρίσκεται, θυμίζουμε, σε 14ήμερη καραντίνα.
Νωρίτερα, στην καθιερωμένη ενημέρωση, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε κάνει λόγο για τρεις νεκρούς το τελευταίο 24ωρο, που, πλέον, είναι τέσσερις, με τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα να ανεβαίνουν στα 87

ΑΕΚ: Η νέα φανέλα του ποδηλατικού τμήματος (ΦΩΤΟ)

Τώρα αρχίζει ο πόλεμος για την ΑΕΚ, με εχθρό την τοξικότητα τους

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Έντονη δραστηριότητα στην επένδυση πέτρας στου αναβαθμούς (VIDEO)

«Ο Μπουχαλάκης του Ολυμπιακού καθ’ οδόν για Τουρκία»

«Βλέπω στο Casio μου ότι ήρθε η ώρα σου»: Θαυμαστές του Πικέ έγραψαν τραγούδι – απάντηση στη Σακίρα (VIDEO)