Η Μπαρτσελόνα απέρριψε Γουίλιαν για ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι

Καταθέτει πρόταση για τον Γουίλιαν η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Γουίλιαν σε μια δύσκολη χρονική περίοδο έθεσαν «ταφόπλακα» στο όνειρό του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, με τους Μπλαουγκράνα να να βάζουν τέλος στις επαφές για την απόκτηση του ως ελεύθερου το καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γουίλιαν δεν θα ευοδώσει τελικά σε μεταγραφή.

Οι Καταλανοί είχαν στο στόχαστρο τον Βραζιλιάνο εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο και φέρεται να κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι, αλλά το deal δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο 32χρονος χαφ-εξτρέμ της Τσέλσι και το υψηλό του κασέ στάθηκαν εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και δεδομένης της στενότητας που ορίζει η κρίση του κορονοϊού στα κλαμπ, οι Μπλαουγκράνα δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν όσα όριζαν οι απαιτήσεις του.

Έτσι, αποφάσισαν να τον απορρίψουν και πλέον, ο ίδιος θα πρέπει να ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την αποχώρηση του από τους Μπλε να έχει «κλειδώσει» εδώ και μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X