Κορονοϊός: Η Ουχάν βγήκε από την καραντίνα και το πανηγύρισε! (VIDEO)

Κορονοϊός: Η Ουχάν βγήκε από την καραντίνα και το πανηγύρισε! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουχάν… ζει ξανά! Η πόλη που ξεκίνησαν όλα με τον κορονοϊό βγήκε από την καραντίνα μετά από 76 μέρες και το γιόρτασε σαν να αλλάζει χρονιά!

Καραντίνα τέλος για την Ουχάν! Η πόλη από την οποία ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού, είναι και πάλι… ελεύθερη να ζήσει! Τo lockdown στο οποίο βρισκόταν εδώ και 76 μέρες έπαψε να υφίσταται και πλέον όλοι είναι ελεύθεροι να κυκλοφορήσουν χωρίς περιορισμούς.

Το τέλος της καραντίνας λόγω Covid-19 γιορτάστηκε έντονα από τους Κινέζους κατοίκους της Ουχάν. Θα μπορούσε μάλιστα κανείς να πει πως οι κάτοικοι της πόλης, το γιόρτασαν σαν να άλλαζαν χρονιά! Το πρόγραμμα περιείχε αντίστροφη μέτρηση, κρουαζιερόπλοιο να βαράει την κόρνα του και τους ουρανοξύστες της πόλης, αλλά και τις γέφυρές της να φωταγωγούνται.

Ήδη αρκετοί κάτοικοι ετοιμάζονται για την πρώτη τους εκδρομή, με την κίνηση στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης να αναμένεται έντονη αυτή την πρώτη… ελεύθερη μέρα στη Ουχάν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X