Η ΑΕΚ στηρίζει την έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Σημαντική κίνηση από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, καθώς διοργανώνεται έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει μετά την εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, την Τετάρτη 8 Απριλίου από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Τη σπουδαία κίνηση αυτή θα στηρίξει έμπρακτα και η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο να έχουν γραφτεί ήδη στη λίστα της αιμοδοσίας.

Τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστά κι άλλα ονόματα από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου

«Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid – 19, την Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λεωφόρος Δεκελείας 152).

Σημαντική επισήμανση: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 2532048 (καθημερινά  από τις 9.00 έως τις 14.00), ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X