Έκλεισε έναν μήνα στη φυλακή ο Ροναλντίνιο

Έκλεισε έναν μήνα στη φυλακή ο Ροναλντίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας μήνας πέρασε από τη μέρα που ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ασίς, συνελήφθησαν από τις αρχές της Παραγουάης για είσοδο στη χώρα με πλαστά διαβατήρια.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου παραμένει εδώ και 30 μέρες πλέον στη φυλακή της Ασουνσιόν και σύμφωνα με την Globo εκτιμάται πως δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί γρήγορα.

Η πλευρά του άλλοτε «μάγου» της μπάλας έχει καταθέσει τρία αιτήματα αποφυλάκισης μέχρι τη δίκη ή έστω κατ’ οίκον περιορισμού, ωστόσο όλα απορρίφθηκαν με το σκεπτικό πως οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και η απελευθέρωση των δύο αδερφών δεν θα βοηθούσε. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ερευνώνται οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του.

Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει 15 άτομα έχοντας ξετυλίξει ένα κουβάρι που περιλαμβάνει παράνομα έσοδα, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και παραγωγή πλαστών εγγράφων.

Η προφυλάκιση στην Παραγουάη μπορεί να κρατήσει μέχρι και έξι μήνες και τουλάχιστον για την ώρα οι αρχές δεν δείχνουν διάθεση να αποφυλακιστούν μέχρι τη δίκη τους τα αδέρφια Ασίς, ακόμη κι αν δεν έχουν προκύψει σε βάρος τους περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία πέρα από την είσοδο στη χώρα με πλαστά διαβατήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X