Κορωνοϊός: Απομακρύνεται το σενάριο πιο «σκληρών» μέτρων από την κυβέρνηση

Κορωνοϊός: Απομακρύνεται το σενάριο πιο «σκληρών» μέτρων από την κυβέρνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Σ.Τσιόδρα έγινε επισκόπηση της αποδοτικότητας των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση.
Mε τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άνδρες έκαναν μία επισκόπηση της αποδοτικότητας των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού και εκφράστηκε η ικανοποίηση για την ελεγχόμενη αύξηση των κρουσμάτων, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Μάλιστα η πορεία των αριθμητικών δεδομένων δείχνει να βγάζει προς το παρόν από το τραπέζι το σενάριο της λήψης επιπλέον μέτρων. Η λύση που προσανατολίζεται η κυβέρνηση είναι να αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη έξοδο το Πάσχα με μέτρα που θα ληφθούν για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα απειθαρχίας τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όμως, όπως και να έχει και όπως τονίζουν ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς οι δύο επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες και θα καθορίσουν τις κυβερνητικές αποφάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε κινείται και η επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι και τις 27 Απριλίου. «Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες», σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε σε εθνικές οδούς αλλά και στους παράδρομους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι επιμένουν σε τεχνάσματα υπονομεύοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας «δεν θα μείνουμε απαθείς, θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων, καμία ανοχή», χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά αυτή «αντικοινωνική» και αφήνοντας να εννοηθεί πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα ληφθούν νέα μέτρα για όσους προσπαθούν να ξεφύγουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X