Καραταΐδης: «Το μεγάλο του ατού του Ντέμη Νικολαΐδη ήταν ότι ήθελε πάντα να κερδίζει»

Καραταΐδης: «Το μεγάλο του ατού του Ντέμη Νικολαΐδη ήταν ότι ήθελε πάντα να κερδίζει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κυριάκος Καραταΐδης έδωσε συνέντευξη στο gazzeta.gr και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ουσιαστικά κλήθηκε να σχολιάσει όλους τους επιθετικούς που έχει αντιμετωπίσει και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στις μάχες με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο οποίος όπως λέει είχε ένα ατού, ήθελε πάντα να κερδίζει. Μεταξύ άλλων ο Καραταΐδης αναφέρθηκε αρχικά σε μια ιστορία με Ντέταρι – Μαύρο που πάλευαν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ο Θωμάς Μαύρος έχει ελαφρύ προβάδισμα. Ο Λάγιος εκείνη την ημέρα μιλάει στον Καραταΐδη και του ζητάει να πιάσει τον Μαύρο, που είναι στα τελειώματα της καριέρας του.

«Τον πρόλαβα στο φινάλε τον Μαύρο. Μεγάλος σέντερ φορ, δύσκολος. Μου είχε πει σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Λάγιος, ο οποίος ήταν απίστευτος παίκτης, να τον παίξω μαν το μαν για να μην βάλει γκολ. Δεν έβαλε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Είναι εκείνο το ματς που κερδίσαμε με δυο αυτογκόλ του Χατζημωϋσιάδη» είπε. Σε άλλο σημείο, για τον Βασίλη Δημητριάδη τόνισε: «Ο Δημητριάδης από τον Άρη ακόμη έκανε σπουδαίες χρονιές. Πολύ αξιόλογος αντίπαλος. Τον έπαιζα χρόνια όταν πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ.Ήταν μαζί με τον Βαζέχα και τον Αλεξανδρή εκείνοι που κέρδιζαν τον τίτλο του 1ου σκόρερ» ενώ για τον Ντέμη Νικολαΐδη κατέληξε: «Βραχύσωμος, εκρηκτικός παίκτης. Το μεγάλο του ατού ήταν ότι ήθελε πάντα να κερδίζει. Μεγάλος μαχητής ο Ντέμης και έξυπνος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X