Ενδιαφέρον του Αρη για Λαμπρόπουλο

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο enwsi.gr: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγες ημέρες, ο Πέτρος Μάνταλος απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων της ΑΕΚ, είπε ότι θα έφερνε πίσω στην ΑΕΚ τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο δεύτερος περνάει ακόμα μια μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία του έχοντας υποστεί ξανά χιαστούς, αλλά ο πρώτος είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, όσο υπήρχε.

Ο πρώην στόπερ της Ενωσης που είναι δανεικός από την Ντεπορτίβο λα Κορούνια στην Μπόχουμ είναι στο στόχαστρο του Αρη εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Metrosport και την Sportday, ενδιαφέρει τους Θεσσαλονικείς από την περίοδο που περιθωριοποιήθηκε στην ΑΕΚ.

Ο Λαμπρόπουλος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα για δυο ακόμα χρόνια, ωστόσο, ο Αρης θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια συμφωνία δανεισμού αν το ήθελαν όλες οι πλευρές. Και προπάντων αν δεν υπάρχει τιμωρία από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X