Μπακασέτας: «Είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά στον κόσμο, αλλά μπορούμε και να προσφέρουμε και στην κοινωνία»

Στην καλύτερη ενδεκάδα της Τουρκίας ο Μπακασέτας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr και του ΠΣΑΠ και στάθηκε στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής μέσα από αυτό αποδεικνύει ότι μπορεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα είπε

«Εδώ ήρθε πιο μετά από την Ελλάδα και ήμασταν ενημερωμένοι. Ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Εμείς όμως προσέχαμε. Κάναμε κάποιες προπονήσεις μέχρι πρόσφατα, τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Σήμερα βγήκε η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος. Έχουμε κάποιες μέρες ξεκούρασης τώρα, γιατί μάλλον αυτές θα είναι οι διακοπές μας. Μπαίνουμε τώρα σε αυτή τη διαδικασία και είμαστε στην ίδια κατάσταση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια πάρα πολύ ωραία κίνηση. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε υπάρχει αυτή η αλληλεγγύη από όλους τους ανθρώπους. Έτσι δείχνουμε και ένα άλλο πρόσωπο του αθλητισμού κι ας μην υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα και πως μπορούμε μέσα από τον αθλητισμό να βοηθήσουμε την κοινωνία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όσο μεγάλη είναι η ευθύνη των αθλητών στην κοινωνία, άλλη τόσο είναι και εκείνη των ΜΜΕ γιατί σας διαβάζει ο κόσμος και διαμορφώνει απόψεις».

Για το αν αυτή η κίνηση μπορεί να αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην κοινωνία, πρόσθεσε:

«Κι άλλες φορές έχω μιλήσει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Υπάρχει μια ρετσινιά για τους ποδοσφαιριστές ότι είναι αγράμματοι και τους ενδιαφέρουν μόνο τα αμάξια ή ό,τι άλλο. Μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα πράγματα και θα το δούμε στο μέλλον. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό για τη ζωή μας και να δίνουμε χαρά στον κόσμο, αλλά μπορούμε και να προσφέρουμε και στην κοινωνία. Αλλά παίζουν και οι δημοσιογράφοι ρόλο σε αυτό. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από δημοσιογράφους για το τι πρεσβεύει το άθλημα και όχι μόνο να κάνει καλή ή κακή κριτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X