Τσέφεριν: «Όποιος κλείσει από τώρα το πρωτάθλημα θα δεχθεί τιμωρία-Οι Βέλγοι έβαλαν σε κίνδυνο την Ευρώπη»

Τσέφεριν: «Όποιος κλείσει από τώρα το πρωτάθλημα θα δεχθεί τιμωρία-Οι Βέλγοι έβαλαν σε κίνδυνο την Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τόνισε ότι το Βέλγιο κλείνοντας οριστικά το πρωτάθλημα έβαλε σε κίνδυνο τη συμμετοχή των ομάδων στην Ευρώπη και «απείλησε» με τιμωρία όσους κάνουν κάτι ανάλογο.

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο με πρόωρο το κλείσιμο της σεζόν, ήθελαν και στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Super League, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, ο Παναιτωλικός, ο Πανιώνιος και o ΠΑΟΚ με προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της UEFA στο γερμανικό δίκτυο ZDF

«Οι ομάδες του Βελγίου ρίσκαραν την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους την επόμενη σεζόν. Αγώνες κεκλεισμένων θυρών; Καλύτερο από το τίποτα. Η αλληλεγγύη δεν έχει μόνο έναν δρόμο, όποιος κλείσει από τώρα το πρωτάθλημα μπορεί να του επιβληθεί τιμωρία. Τα πρωταθλήματα μπορεί να τελειώσουν το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, δεν γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Δεν νομίζω ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Δεν μπορεί κάποιος μόνος του με βάση τι του είναι πιο εύκολο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X