Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας εξασφάλισε χρηματοδότηση για την πυροπροστασία του 'Αλσους

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας εξασφάλισε χρηματοδότηση για την πυροπροστασία του 'Αλσους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Δήμος Νέας Φιλαφέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, καθώς μετά από αίτηση κατάφερε να λάβει χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για τη συντήρηση, ασφάλιση και αναβάθμιση το Άλσος που βρίσκεται πίσω από την «Αγιά Σοφιά». Η επιδότηση θα φτάσει μέχρι τις 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση 

Η Δημοτική Αρχή με έγγραφό της (αριθμ. Πρωτ. 6485/11-03-20) αιτήθηκε την χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του δικτύου πυροπροστασίας του άλσους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου συνεδρίασε την Τετάρτη 01/04/20 και ενέκρινε την ένταξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Χ.Π. «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» καθώς και την επιδότηση μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ για το εν λόγω έργο.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

«Όπως έχω αναφέρει και δημόσια σε συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου διεκδικούμε κάθε ευρώ που μπορεί να είναι διαθέσιμο για έργα και δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Σε πρώτο πλάνο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι το άλσος μας. Θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας τόσο με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στ. Σταθόπουλο όσο και με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, αναζητώντας τις βέλτιστες λύσεις για την πόλη μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X