Καρυπίδης: «Όλοι θα κάνουμε ένα βήμα πίσω -Να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

Καρυπίδης: «Όλοι θα κάνουμε ένα βήμα πίσω -Να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της οριστικής διακοπής του Πρωταθλήματος της Superleague και με δήλωσή του.

Στην τοποθέτησή του, ο Θόδωρος Καρυπίδης σημείωσε αρχικά ότι… «Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ της πλανήτη. Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες».

Εκτίμησε επίσης ότι ήδη διαμορφώθηκαν διαφορετικά δεδομένα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητας των αθλητικών ανωνύμων εταιριών. «Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας. Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X