Κορωνοϊός-Χαρδαλιάς: «119 άτομα θετικά στο 'Ελευθέριος Βενιζέλος'»

«Θρίλερ» με το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»: Πληροφορίες για 120 κρούσματα κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μίλησε για τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος».

«Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες πρέπει να επιμείνουμε στον στόχο μας να σταματήσουμε την πορεία της νόσου», είπε στην αρχή της ενημέρωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, όπως γράφει το ethnos.gr.

Αναφορικά για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο υφυπουργός ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος στου 380 επιβαίνοντες τους και από αυτά τα τεστ τα 119 βγήκαν θετικά, ενώ τα 259 αρνητικά. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι το πλοίο αναμένεται να ελλιμενιστεί τις επόμενες ώρες ενώ όσοι είναι θετικοί στον ιό θα παραμείνουν στο πλοίο σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Όλοι οι επιβαίνοντες του Ελευθέριος Βενιζέλος είναι είναι χωρίς συμπτώματα, θα ενημερωθούν αύριο οι οικογένειες των επιβατών ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Την ίδια ώρα αναφορικά με την Δομή Ριτσώνας, τίθεται σε καραντίνα 14 ημερών και θα απαγορεύεται η εισοδος και η έξοδος, καθώς καταγράφηκαν 23 κρούσματα κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X