Λουκάς Μπάρλος: Ο σημαντικότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Λουκάς Μπάρλος: Ο σημαντικότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ, Μπάρλος, σύλλογος μεγάλος.

Δεδομένο και μη αμφισβητούμενο στο πέρασμα των ετών. Ο μεγάλος Λουκάς Μπάρλος, ο θείος Λουκάς κάθε Ενωσίτη, αναδείχθηκε ως ο σημαντικότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΑΕΚ με τη δική σας ψήφο. Λαμβάνοντας το 50% των ψήφων, ο πρόεδρος των προέδρων έλαβε το χρίσμα από εσάς για να οδηγήσει την ΑΕΚ των ονείρων σε νέες μεγάλες επιτυχίες, τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Δεν είναι ψέμα άλλωστε, πως η μορφή του Μπάρλου, η προεδρική παρουσία του στην ΑΕΚ απέκτησε μυθική διάσταση στο πέρασμα των ετών. Μπήκε στην ΑΕΚ το 1974 και κατάφερε να οδηγήσει το σύλλογο στην αναγέννηση. Υπό την προεδρία του, η Ενωση γνώρισε στιγμές δόξας. Δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, το τελευταίο νταμπλ ως τις μέρες μας, η μαγική πορεία ως τους «4» της Ευρώπης σαρώνοντας μεγαθήρια στο διάβα της ΑΕΚ.

«Τίγρης»

Αν και συνήθως, οι εκπρόσωποι της σύγχρονης εποχής «χάνουν» σε σχετικές ψηφοφορίες από την πίεση και τη φθορά της καθημερινότητας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο «τίγρης» έφτασε στο εντυπωσιακό 40% των ψήφων, απίστευτα μεγάλο νούμερο εάν κρίνει κάποιος μόνο με βάση τη συζήτηση της καθημερινότητας τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη βέβαια, απόλυτα λογικό εάν ληφθεί υπόψη ποιος είναι ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ. Είναι ο παράγοντας που κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, είναι εκείνος που συνέβαλε τα μέγιστα στο γκρέμισμα της παράγκας, οδήγησε την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκές πορείες και βέβαια, υλοποιεί το έργο ζωής, την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ενωσης. Ετσι, ο «τίγρης» πήρε το 40% των ψήφων.

Ο Ντέμης και οι μύθοι

Στην 3η θέση της σχετικής ψηφοφορίας για τον σημαντικότερο πρόεδρο στην ιστορία της ΑΕΚ, βρέθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Αν και η παραγοντική του θητεία δεν συνοδεύτηκε από κάποιον τίτλο, κανείς δεν λησμόνησε το κλίμα της εποχής. Την απίστευτη συσπείρωση των Ενωσιτών γύρω από τον Ντέμη και την προσπάθεια του, τις αγωνίες ωσότου βρεθεί λύση με τη υπαγωγή στο άρθρο 44, σχηματιστεί ομάδα και μπορέσει να σταθεί.

Ο Ντέμης κέρδισε το 5% των ψήφων. Αμέσως έπειτα, υπήρξε ο Εθνάρχης της ΑΕΚ, ο μεγάλος Κωνσταντίνος Σπανούδης. Μυθική μορφή της ιστορίας, εκ των ιδρυτών και πρώτος πρόεδρος της ομάδας, μεγάλη πολιτική προσωπικότητα των αρχών του περασμένου αιώνα, συνέβαλε τα μέγιστα στην εξασφάλιση του οικοπέδου που στέγασε τα «κιτρινόμαυρα» όνειρα. Πολύ κοντά, ο Νίκος Γκούμας, ο «καπετάνιος» που οραματίστηκε και ολοκλήρωσε την πρώτη ανακατασκευή του σταδίου της Νέας Φιλαδέλφειας, που έφερε τιμητικά το όνομα του στα ύστερα χρόνια.

 

[poll id=”366″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X