Έτσι θα τελειώσει η σεζόν: Ματς Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο

Την οργή του για τη στάση που κρατούν η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας και η UEFA στα θέματα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού εξέφρασε ο Μαρκ Όφερμαρς.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, μάλιστα, συνέκρινε την Ομοσπονδία της χώρας του και την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Η οργισμένη αντίδρασή του Όφερμαρς ήρθε μετά την ανακοίνωση της ολλανδικής Π.Ο. (KNVB) ότι θα ακολουθήσει την κατεύθυνση της UEFA να προσπαθήσει να τελειώσει την σεζόν, που έχει ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μέχρι τις 3 Αυγούστου.

«Γιατί τα χρήματα και όχι η ευημερία των ανθρώπων να μπαίνουν μπροστά αυτή τη στιγμή; Ήλπιζα ότι η KNVB θα λάβει μια ανεξάρτητη απόφαση, αλλά τώρα κρύβονται πίσω από την UEFA» δήλωσε ο Όφερμαρς στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβω. Εμείς δεν εξαρτώμαστε τόσο από τα εισοδήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όσο τα πρωταθλήματα στην Ισπανία, την Αγγλία, την Ιταλία και τη Γερμανία. Νομίζω ότι δέχθηκαν μεγάλη πίεση από την UEFA να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε κόστος. Συγκρίνω το KNVB και την UEFA με τα συναισθήματα του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα σκέφτηκε ότι η οικονομία ήταν πιο σημαντική από τον κορωνοϊό.

Υπάρχουν περισσότεροι από 100 άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά στην Ολλανδία λόγω του κορωνοϊού. Το πρωτάθλημα είναι νεκρό, η ζωή είναι πιο σημαντική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X