Στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου οι εκλογές στην ΕΠΟ

Στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου οι εκλογές στην ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν αναμένεται να να μετατεθούν οι εκλογές της ΕΠΟ, παρά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το φετινό καλοκαίρι, όπως εξ αρχής αναμενόταν, θα πραγματοποιηθούν -εκτός απροόπτου- οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, ο Λευτέρης Αυγενάκης σκοπεύει να προχωρήσει στη νομοθετική ρύθμιση που χρειάζεται ώστε να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ είτε στα τέλη Ιουνίου, είτε το αργότερο αρχές Ιουλίου, εφόσον βέβαια έχουν κυλήσει όλα κατ’ ευχήν με τον κορωνοϊό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να τηρήσει τη δέσμευσή του προς FIFA/UEFA ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει με νέα διοίκηση σε ΕΠΟ/ΚΕΔ και γι’ αυτό μόλις ανοίξει η Βουλή των Ελλήνων, ένα από τα πρώτα θέματα που θα προωθηθούν προς ψήφιση είναι η σχετική τροπολογία που απαιτείται για τη διεξαγωγή των εκλογών στην ομοσπονδία.

Σημειώνεται εξάλλου ότι βάσει νόμου, οι εκλογές σε όλες τις ομοσπονδίες πρέπει να πραγματοποιούνται μέσα στο επόμενο τετράμηνο από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί με την ΕΠΟ παρά την αναβολή που αποφάσισε η ΔΟΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X