Συνεχίζεται η έρευνα για την Σίτι -8 ομάδες τη θέλουν εκτός Champions League

Κατέθεσε προσφυγή στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν σταματά τις έρευνες για τις παρατυπίες τις Μάντσεστερ Σίτι για το FFP, τη στιγμή που 8/10 top-clubs θέλουν την ομάδα του Πεπ εκτός Champions League.

Οπως προκύπτει από τις πιο έγκυρες βρετανικές πηγές, στους Πολίτες – πέρα από τον αποκλεισμό δύο ετών από την κορυφαία διοργάνωση και το πρόστιμο των 30 εκατ. ευρώ – είναι πιθανό να επιβληθεί και αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Η Premier League έχει προγραμματίσει meeting την ερχόμενη Παρασκευή (03/04) με κύριο θέμα συζήτησης τα όσα έχει προκαλέσει ο Covid-19, όμως ο ιός δεν έχει σταματήσει τις έρευνες για τις παρατυπίες της ομάδας του Πεπ Γκουρδιόλα, οι οποίες ξεκίνησαν τον Μάρτιο.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, οι 8 από τις 10 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας [εκτός των Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ] έχουν συνταχθεί με σκοπό να «τελείωσουν» κάθε πιθανότητα να παίξουν στο CL οι Πολίτες, οι οποίοι έχουν προσφύγει στο CAS. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, έχει κάνει σαφές ότι οι χρονιές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα «χαθούν» αν δεν υπάρξει επιστροφή στη δράση πριν το τέλος Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X