Η ΑΕΚ θα στηρίξει την πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία

Η ΑΕΚ θα στηρίξει την πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας που θα πραγματοποιήσει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία η οποία είναι πλέον πολύ σημαντική όπως τονίζει και ξανατονίζει η πολιτεία. Μάλιστα η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναμένεται να στηριχθεί ενεργά από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με περισσότοερες λεπτομέρειες επί του θέματος να αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέα Φιλαδέλφειας:

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid – 19, την Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λεωφόρος Δεκελείας 152).

Σημαντική επισήμανση: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 2532048 (καθημερινά από τις 9.00 έως τις 14.00), ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X