Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος στη Λέσβο -«Έφυγε» 76χρονη

Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος στη Λέσβο -«Έφυγε» 76χρονη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια 76χρονη από την Λέσβο «έφυγε».

Πρόκειται, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για μια 76χρονη γυναίκα που είχε εισαχθεί για νοσηλεία το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Η γυναίκα είχε εκδηλώσει πνευμονία, ενώ χθες, το απόγευμα, πιστοποιήθηκε ότι έπασχε από COVID-19.

Ας σημειωθεί ότι η κόρη της 76χρονης, η οποία με συμπτώματα γρίπης παραμένει απομονωμένη με το παιδί της στο σπίτι στο χωριό όπου διέμενε με τη μητέρα της, ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Καλλονής και Πολυχνίτου. Σήμερα τα Κέντρα Υγείας παρέμειναν κλειστά και απολυμάνθηκαν.

Τόσο από την κόρη της 76χρονης όσο και από το παιδί της έχουν ληφθεί δείγματα, τα δε αποτελέσματα αναμένονται από το Ινστιτούτο Παστέρ.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η άτυχη 76χρονη περιλαμβάνεται στους 38 συνανθρώπους μας που μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό και ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, ο Σωτήρης Τσιόδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X